Ga naar inhoud

Activiteiten

Lichtwandeling & tijdelijke tentoonstelling 25 jaar Carll Cneut 'Altijd wat te vieren'

Carll Cneut

Praktisch

Wanneervrijdag 29 oktober 2021 » zondag 7 november 2021
OrganisatieNationaal Tabaksmuseum

Info

Internationaal gevierd illustrator en Werviks ereburger Carll Cneut is 25 jaar aan de slag. Naar aanleiding van deze feestelijke gebeurtenis bracht uitgeverij Querido in oktober het nieuwe boek 'Altijd wat te vieren' uit met illustraties van Carll gecombineerd met gedichten van verschillende auteurs. De publicatie vormde de basis voor een kleurige lichtwandeling waarmee het stadsbestuur wil uitpakken om dit jubileum in de kijker wil zetten.

De lichtwandeling brengt de wondere dierenwereld van Carll tot leven. Ze start aan het Nationaal Tabaksmuseum en brengt je langs 4 locaties waar je de lichtanimaties kan bewonderen (Tabaksmuseum, omgeving grensbrug, stadhuis en Sint-Medarduskerk). De wandellus (2 km) kan je gratis afstappen (vanaf 18u) of combineren met een (betalend) bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling met de nieuwe schilderijen voor het boek 'Altijd wat te vieren' in het Tabaksmuseum. Bij een bezoek aan de tentoonstelling ontvang je een geïllustreerd wandelkaartje.

Opgelet: het Tabaksmuseum hanteert aangepaste openingsuren tijdens de herfstvakantie. Het is van vrijdag 29 oktober t.e.m. zondag 7 november doorlopend te bezoeken van 14 tot 22 uur (uitzonderlijk ook op maandag).

volledig overzicht

Digitale nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

DE VRIENDEN VAN HET TABAKSMUSEUM vzw

STEUN ONS EN WORD LID VAN ONZE VERENIGING

Ga verder
volledig overzicht

Activiteiten