Ga naar inhoud

Activiteiten

Sinterklaaszoektocht

Sinterklaas
Wie helpt de Sint zijn Pieten zoeken?

Praktisch

Wanneerzondag 21 november 2021 » zondag 7 november 2021
Waar

Nationaal Tabaksmuseum

Prijs€ 10/kind - volw = gratis (max. 2/gezelschap)
OrganisatieStadsdiensten Bib, Cultuur, Jeugd & Gezin, Welzijn, Toerisme & Museum i.s.m. de Gezinsbond Wervik en Geluwe

Info

Op zondag 21 november ontvangt Wervik hoog bezoek: dan komt de Sint naar het Tabaksmuseum afgezakt! Vooraleer de kinderen de Goedheiligman ontmoeten, maken ze eerst een wandeling doorheen het centrum van Wervik & Geluwe en gaan ze op zoek naar zijn ondeugende Pieten. Die blijken - jawel- vermist te zijn...

Onderweg zijn verschillende haltes voorzien met animatie (o.m. in beide bibs) en een hapje/drankje. Een treintje pendelt tussen beide kernen. De speurneuzen ontvangen een verrassingspakket bij de start en krijgen na afloop een heus Pietendiploma en uiteraard een zakje lekkers mee naar huis. Maak je klaar voor een spetterende gezinsnamiddag!

Niet vrij op zondag 21 november?

Geen paniek... de wandeling kan je ook individueel in gezinsverband afstappen (zonder animatie en catering) van 22 november t.e.m. 5 december. Het pakket kost € 10/stuk en kan je afhalen in de bib van Wervik en Geluwe. Het boekje kan je er ook apart kopen voor € 3 extra (tot uitputting voorraad!)

Meer info

  • zondag 21 november - start vanaf 13 uur (kies je vertrekuur bij inschrijving)
  • Vertrek aan Nationaal Tabaksmuseum (Koestraat 63)
  • Prijs: € 10/kind (volw = gratis, max. 2 volw/gezelschap) - incl. catering en Pietenpakket (voor elk kind). Sociaal tarief via UiTPAS.
  • Deelnemers kunnen na afloop het kinderboekje 'Sinterklaas gaat naar Sjinka Poenka' van auteur Kathleen Amant in de bib kopen aan de voordeelprijs van € 3/stuk. Deelnemers die lid zijn van de Gezinsbond kunnen dit gratis afhalen (1ex./gezin)
  • Meer info en inschrijven (mogelijk vanaf 18 oktober tot uiterlijk 14 november) via de webshop of aan de balie van de toeristische dienst (Koestraat 63), Cel Vrije Tijd (stadhuis) of Buurtcentrum De Kier (Gosserieslaan 4)
volledig overzicht

Digitale nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

DE VRIENDEN VAN HET TABAKSMUSEUM vzw

STEUN ONS EN WORD LID VAN ONZE VERENIGING

Ga verder
volledig overzicht

Activiteiten