Ga naar inhoud

Nieuwe aanwinsten

Hoewel de huidige collectie best al indrukwekkend te noemen is, duiken elke dag wel 'nieuwe' objecten op die onze museumverzameling verder vervolledigen. Gelukkig maar, want een collectie is nooit af, dat weet elke verwoede verzamelaar ... De herkomst van de aanwinsten is heel divers: aankoop van unieke stukken die opduiken op online en traditionele veilingen, verrassende vondsten op brocante- en rommelmarkten, ruil en overname van stukken of zelfs volledige collecties. Maar heel wat stukken vinden tegenwoordig zelf hun weg naar het museum via schenkingen of bruiklenen.

Hieronder vind je een overzicht van de meest in het oog springende nieuwe collectiestukken die het Nationaal Tabaksmuseum onlangs wist te verwerven.

Digitale nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

DE VRIENDEN VAN HET TABAKSMUSEUM vzw

STEUN ONS EN WORD LID VAN ONZE VERENIGING

Ga verder
volledig overzicht

Activiteiten

 • Carll Cneut 25.08.19

  Begeleide rondleiding

  Op elke laatste zondag van de maand (mei t.e.m. oktober) kan je samen met een gids de tijdelijke tentoonstelling 'Carll Cneut' en het gedeeltelijk heringerichte museum komen ontdekken.
  Lees meer...
 • PassePartoe 25.08.19

  Muzikale zondag

  Terrasconcert The Coast
  Lees meer...
 • Tabaksfeeverkiezing 01.09.19

  Tabaksfeeverkiezing 2019

  Op zondag 1 september komen we te weten wie Kelly Burggraeve opvolgt en een jaar lang het Tabaksfeekroontje mag dragen. De gelukkige krijgt haar kroontje opgezet om 16 uur. De hele namiddag lang kan je genieten van een gevarieerd aanbod aan fijne activiteiten voor klein en groot, helemaal gratis.
  Lees meer...
volledig overzicht

Nieuws