Ga naar inhoud

Nieuws

Nieuw: 'Sigaren, geknipt genot'

Datum van het bericht: vrijdag 11 januari 2019
© Bibliodroom
Een rokerig boekje van Johan Vergote

Johan Vergote schreef onlangs het boekje ‘Sigaren, geknipt genot’. Daarin vertelt hij niet alleen hoe dat rokertje wordt gemaakt, maar ook hoe je ervan kan genieten. Vriend van het Museum Walter Leman stond de auteur met raad en daad bij. Het boekje is toepasselijk verpakt in een sigarenkistje.

Je kan dit, bij wijze van spreken heerlijk geurende hebbeding bij ons kopen voor 19,95 euro. Het museum is deze maand nog gesloten, maar de balie is wel open van dinsdag tot en met vrijdag van 10 tot 12 en van 14 tot 17 uur.

volledig overzicht

Digitale nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

DE VRIENDEN VAN HET TABAKSMUSEUM vzw

STEUN ONS EN WORD LID VAN ONZE VERENIGING

Ga verder
volledig overzicht

Activiteiten

 • Carll Cneut 25.08.19

  Begeleide rondleiding

  Op elke laatste zondag van de maand (mei t.e.m. oktober) kan je samen met een gids de tijdelijke tentoonstelling 'Carll Cneut' en het gedeeltelijk heringerichte museum komen ontdekken.
  Lees meer...
 • PassePartoe 25.08.19

  Muzikale zondag

  Terrasconcert The Coast
  Lees meer...
 • Tabaksfeeverkiezing 01.09.19

  Tabaksfeeverkiezing 2019

  Op zondag 1 september komen we te weten wie Kelly Burggraeve opvolgt en een jaar lang het Tabaksfeekroontje mag dragen. De gelukkige krijgt haar kroontje opgezet om 16 uur. De hele namiddag lang kan je genieten van een gevarieerd aanbod aan fijne activiteiten voor klein en groot, helemaal gratis.
  Lees meer...
volledig overzicht

Nieuws