Ga naar inhoud

Nieuws

Expo Carll Cneut

Datum van het bericht: donderdag 21 maart 2019
© Carll Cneut
Van 7 april tot en met 3 november 2019 stelt de Wervikse ereburger oud en nieuw werk tentoon in het museum.

Carll Cneut werd dit voorjaar gehuldigd als ereburger van de stad Wervik en dit wou het Wervikse stadsbestuur en het Nationaal Tabaksmuseum niet zomaar aan zich laten voorbijgaan. 

Cneut (° 1969) - een befaamd illustrator - groeide op in Geluwe, deelgemeente van Wervik. Zijn boeken werden in meer dan 40 talen vertaald en zijn te vinden over de hele wereld. Hij won voor zijn prachtige, vaak mysterieuze, kunstwerken al meerdere nationale en internationale prijzen.

Het Tabaksmuseum maakt een volledige tentoonstellingszaal vrij voor het werk van Carll Cneut. Speciaal voor deze expo maakt hij een selectie uit zijn vroegere werken. En maakt hij ons met splinternieuwe tekeningen en schilderijen. Zijn fantasierijk werk zijn pareltjes voor zowel kinderen als volwassenen.

Groepsbezoeken onder begeleiding van een gids zijn mogelijk op afspraak.

Hou de kalender op onze website en onze facebookpagina in de gaten. Je kan er de verschillende activiteiten gekoppeld aan de tentoonstelling terugvinden.

volledig overzicht

Digitale nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

DE VRIENDEN VAN HET TABAKSMUSEUM vzw

STEUN ONS EN WORD LID VAN ONZE VERENIGING

Ga verder
volledig overzicht

Activiteiten

 • Carll Cneut 25.08.19

  Begeleide rondleiding

  Op elke laatste zondag van de maand (mei t.e.m. oktober) kan je samen met een gids de tijdelijke tentoonstelling 'Carll Cneut' en het gedeeltelijk heringerichte museum komen ontdekken.
  Lees meer...
 • PassePartoe 25.08.19

  Muzikale zondag

  Terrasconcert The Coast
  Lees meer...
 • Tabaksfeeverkiezing 01.09.19

  Tabaksfeeverkiezing 2019

  Op zondag 1 september komen we te weten wie Kelly Burggraeve opvolgt en een jaar lang het Tabaksfeekroontje mag dragen. De gelukkige krijgt haar kroontje opgezet om 16 uur. De hele namiddag lang kan je genieten van een gevarieerd aanbod aan fijne activiteiten voor klein en groot, helemaal gratis.
  Lees meer...
volledig overzicht

Nieuws