Expo Carll Cneut

Datum van het bericht: donderdag 21 maart 2019
© Carll Cneut
Van 7 april tot en met 3 november 2019 stelt de Wervikse ereburger oud en nieuw werk tentoon in het museum.

Carll Cneut wordt dit jaar gehuldigd als ereburger van de stad Wervik en dit willen we niet zomaar aan ons laten voorbijgaan.

Cneut (° 1969) is een befaamd illustrator, opgegroeid in Geluwe, deelgemeente van Wervik. Zijn boeken werden in meer dan 40 talen vertaald en zijn te vinden over de ganse wereld. Hij won voor zijn prachtige, vaak mysterieuze, kunstwerken al meerdere nationale en internationale prijzen.

Het Tabaksmuseum maakt een volledige tentoonstellingszaal vrij voor het werk van Carll Cneut. Speciaal voor deze expo maakt hij een selectie uit zijn vroegere werken. En maakt hij ons met splinternieuwe tekeningen en schilderijen. Zijn fantasierijk werk zijn pareltjes voor zowel kinderen als volwassenen.

Hou deze website en onze facebookpagina in de gaten. Je zult er de verschillende activiteiten gekoppeld aan de tentoonstelling kunnen terugvinden.