Expo Carll Cneut

Datum van het bericht: donderdag 21 maart 2019
© Carll Cneut
Van 7 april tot en met 3 november 2019 stelt de Wervikse ereburger oud en nieuw werk tentoon in het museum.

Carll Cneut werd dit voorjaar gehuldigd als ereburger van de stad Wervik en dit wou het Wervikse stadsbestuur en het Nationaal Tabaksmuseum niet zomaar aan zich laten voorbijgaan.

Cneut (° 1969) - een befaamd illustrator - groeide op in Geluwe, deelgemeente van Wervik. Zijn boeken werden in meer dan 40 talen vertaald en zijn te vinden over de hele wereld. Hij won voor zijn prachtige, vaak mysterieuze, kunstwerken al meerdere nationale en internationale prijzen.

Het Tabaksmuseum maakt een volledige tentoonstellingszaal vrij voor het werk van Carll Cneut. Speciaal voor deze expo maakt hij een selectie uit zijn vroegere werken. En maakt hij ons met splinternieuwe tekeningen en schilderijen. Zijn fantasierijk werk zijn pareltjes voor zowel kinderen als volwassenen.

Groepsbezoeken onder begeleiding van een gids zijn mogelijk op afspraak.

Hou de kalender op onze website en onze Facebookpagina in de gaten. Je kan er de verschillende activiteiten gekoppeld aan de tentoonstelling terugvinden.