Ga naar inhoud

Nieuws

Koken met tabak (reportage op VIER)

Datum van het bericht: vrijdag 23 november 2012
Flemish Foodies (© VIER)
De Flemish Foodies bereidden een verrassend nieuw streekgerecht voor Wervik. En hoe kan het anders... op basis van tabak uiteraard!

Jason Blanckaert (C-Jean), Olly Ceulenaere (Volta) en Kobe Desramaults (In de Wulf), drie lichtjes onhandelbare topchefs met een unieke culinaire filosofie, vormen samen het collectief Flemish Foodies. In hun keuken rijmt casserole op rock & roll en dient elk recept een dubbel doel: creëren en amuseren.

Speciaal voor Wervik stelden ze een uniek gerecht samen: Wervikse tabakskip met een witloofslaatje. Gasten van dienst, Johnny Goos en Youro Casier (respectievelijk de huidige en toekomstige burgermeester van de stad) zagen en proefden dat het goed was... Maak je klaar voor een aromatische belevenis!

 

volledig overzicht

Digitale nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

DE VRIENDEN VAN HET TABAKSMUSEUM vzw

STEUN ONS EN WORD LID VAN ONZE VERENIGING

Ga verder
volledig overzicht

Activiteiten