Verzamel punten op je UiT-pas!

Datum van het bericht: vrijdag 30 oktober 2015
UiT-pas promo
Je bezoek aan het Nationaal Tabaksmuseum is 1 punt waard.

Kom je huis UiT met…UiTPAS zuidwest

In Zuid-West-Vlaanderen is het onmogelijk je te vervelen in je vrije tijd. Zowat in alle steden en gemeenten in de regio kan je terecht voor concerten, theater, een museumbezoek, film, workshops allerhande, zwembeurten al dan niet samen met de kinderen. Met UiT-pas Zuidwest geniet je nu nog meer van dit eindeloze aanbod. Je spaart punten telkens je deelneemt en die je bovendien kan inruilen tegen extra voordelen.

Ook het Nationaal Tabaksmuseum is partner van UiT-pas en biedt je de mogelijkheid punten te verzamelen bij elk bezoek.

Voor jong en oud uit de regio en daarbuiten...

De UiT-pas Zuidwest staat op naam, is er voor iedereen vanaf 3 jaar en is levenslang geldig. Je kan ermee terecht in de volgende steden/gemeenten: Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem.

Met je UiT-pas Zuidwest kan je trouwens ook in andere steden/gemeenten buiten de regio (Gent, Oostende, Brussel, Aalst,…) puntjes verzamelen.

Wil ook jij graag je gepersonaliseerde UiT-pas?

• Ga met je identiteitskaart langs bij één van de verkooppunten die je kan terugvinden op www.uitinzuidwest.be. Ook aan de balie van het Nationaal Tabaksmuseum kan je hiervoor terecht. Woon je in Avelgem, Kortrijk of Wervik dan kan je UiT-pas Zuidwest gebruiken met je eID (elektronische identiteitskaart). Er dient wel eerst een registratie te gebeuren.
  • Ontvang meteen jouw UiT-pas Zuidwest samen met fijne welkomsvoordelen en start met UiT-punten sparen!

UiT-pas met kansentarief

UiT-pas Zuidwest is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UiT-pas aan gereduceerd tarief en geniet van 80% korting bij deelname aan UiT-pas activiteiten. Meer info over UiT-pas aan kansentarief kan je verkrijgen bij je ontmoetingscentrum of sociaal huis binnen je stad/gemeente.