Wat is jouw favoriete foto uit 1968?

Datum van het bericht: donderdag 25 januari 2018
Wat is jouw favoriete foto uit 1968?
Voor de jaarlijkse tentoonstelling in het Tabaksmuseum vragen we jouw hulp. In die expo komt er één grote foto van de feestelijkheden rond 2000 jaar Wervik en Wervicq-Sud in 1968. Wij selecteerden tien foto’s van toen; jij mag er jouw favoriet uitkiezen. Je maakt kans op een mooie prijs!

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van 2000 jaar Wervik en Wervicq-Sud in 1968 organiseren beide steden midden juli een groot stadsfestival. Ook de jaarlijkse tentoonstelling in het Nationaal Tabaksmuseum heeft Wervik 2050 als thema. Over die expo willen we nog niet te veel verklappen, behalve dan dit: we hebben jouw hulp nodig.

We willen een stukje van de tentoonstelling laten invullen door de Wervikanen zelf. Op één wand komt er een grote foto van de feestelijkheden rond 2000 jaar Wervik en Wervicq-Sud. Wij selecteerden tien foto’s uit 1968kies er jouw favoriet uit! De foto met de meeste voorkeurstemmen komt levensgroot in de tentoonstelling in het Tabaksmuseum.

Als je meedoet en ons jouw favoriet doorgeeft, maak je kans op de prijs die wij weggeven. Dat is een mooi ingelijste reproductie van een van de kunstige affiches uit het feestjaar 1968, met daarbovenop een uitnodiging voor de officiële opening van de tentoonstelling in het Tabaksmuseum op vrijdag 30 maart.

DE FOTO'S:

Bekijk de tien foto's op www.wervik.be/cultuur/foto-1968

PRAKTISCH:

• deelnemen kan tot en met woensdag 28 februari 2018
  • per persoon mag je één keer meedoen
  • vul je keuze in op het online deelnemingsformulier