Gratis rondleidingen in tijdelijke expo wèRvik!

Datum van het bericht: maandag 16 april 2018
Tijdelijke expo wèRvik!
Iedere laatste zondag van de maand kun je om 15 uur naar een gratis rondleiding in onze tijdelijke tentoonstelling wèRvik! Schrijf vooraf in, want het aantal plaatsen is beperkt.

Sinds 31 maart loopt in het Nationaal Tabaksmuseum de tijdelijke tentoonstelling wèRvik! Die vertelt aan de hand van 205 voorwerpen over de rijke geschiedenis van onze meer dan 2050 jaar oude stad. Iedere laatste zondag van de maand bieden wij je om 15 uur een gratis rondleiding aan en neemt een van onze gidsen je mee in Werviks verleden.

PRAKTISCH:

- Er zijn rondleidingen van een uur op zondagen 27 mei, 24 juni, 29 juli, 26 augustus, 30 september en 28 oktober om 15 uur.

- De rondleiding is gratis, je betaalt enkel een kaartje voor het museum.

- Je moet vooraf reserveren, want het aantal plaatsen is beperkt. Dat kan via www.wervik.be/webshop of aan de balie van het museum.