Ga naar inhoud

Vlakbij

Je bezoek aan het Nationaal Tabaksmuseum is dé gelegenheid bij uitstek om de troeven van onze stad te ontdekken. Wervik is immers véél meer dan tabak alleen! Ook de omliggende regio is beslist een ommetje waard.

 Wervik, grenzeloos verrassend

Gelegen op het kruispunt van de Leiestreek, de Westhoek en Noord-Frankrijk en middenin de driehoek Kortrijk-Ieper-Rijsel is Wervik de ideale bestemming voor een afwisselende en verrassende uitstap met je familie, vrienden, collega's of vereniging. Ervaar het typische grensgevoel en maak een boottochtje op de Leie. Proef van heerlijke streekgerechten en de couleur locale, of wandel doorheen de rijke geschiedenis van een van de oudste steden van Vlaanderen. Waarom geen smakelijk bezoek aan een van de producenten van streekproducten die onze stad en regio telt?

Grasduin hier in het aanbod voor groepen, met tips voor trips en kant-en-klare daguitstappen, en kom genieten van de charme van ons bijzondere grensstadje. Onze medewerkers helpen je graag een programma op maat uitwerken.

Digitale nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

DE VRIENDEN VAN HET TABAKSMUSEUM vzw

STEUN ONS EN WORD LID VAN ONZE VERENIGING

Ga verder
volledig overzicht

Activiteiten

volledig overzicht

Nieuws

  • Campagnebeeld Krokuskriebels 2018 15.12.17

    Krokuskriebels 2018

    Een krokusvakantie vol verrassende bezigheden voor jong en oud, daarvoor staat traditioneel Krokuskriebels van de Gezinsbond. Ook in het Tabaksmuseum doen we weer mee in februari. Deze keer is het museum helemaal in de ban van indianen.
    Lees meer...